Νέα Toyota Supra. Αυτή είναι!

Σχετικά άρθρα

Ακόμα μια σελίδα στο βιβλίο των διαρροών της νέας Toyota Supra, καθώς μόλις πριν λίγα λεπτά κυκλοφόρησαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες του νέου sport μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας. Οι φωτογραφίες, παρότι πολύ κακής ποιότητας, φαίνεται να είναι από το επίσημο press kit του μοντέλου και μας έρχονται από ένα λάθος της Toyota Γερμανίας.

Εξετάζοντας τις φωτογραφίες δεν βλέπουμε κάτι καινούριο, και απλά επιβεβαιώνονται οι προηγούμενες διαρροές. Όπως ξέρεις τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου sport μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας θα γίνουν σε λιγότερο από έναν μήνα, στην έκθεση του Detroit. Οι ομοιότητες με το FT-1 Concept που παρουσίασε η Toyota τον Ιανουάριο του 2014 είναι αρκετές, δείχνοντας ένα αρκετά επιθετικό εμπρός μέρος με μεγάλες εισαγωγές αέρα και αμυγδαλωτά LED φωτιστικά σώματα.

Ακόμα, διακρίνεται η double-buble οροφή του αυτοκινήτου και οι μαύρες εμπρός κολώνες (A-pillars) Από το πίσω μέρος, ξεχωρίζει ο μεγάλος διαχύτης και το χείλος στο κάλυμμα του χώρου αποσκευών, που εξυπηρετεί ως ενσωματωμένη αεροτομή.

Μηχανικά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα Supra θα προσφέρεται με έναν 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 195 (20i) και 255 ίππων (30i), καθώς και έναν 3,0-λιτρο απόδοσης 340 ίππων με 450 Nm ροπής (40i). Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την Toyota να έχει εξετάσει και το μηχανικό κιβώτιο.

https://youtu.be/2UzQmL4PveQ

Η Toyota έχει ανακοινώσει πως η πρώτη νέα Supra θα δημοπρατηθεί στις 19 του Ιανουαρίου για καλό σκοπό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...