Διέρρευσαν οι ιπποδυνάμεις της Mercedes-AMG A45 S

Σχετικά άρθρα

Δέκα ημέρες μετά το εντυπωσιακό teaser video από την Mercedes-AMG, που δείχνει σε πλήρη λειτουργία το drift mode της νέας A45, διέρρευσαν σήμερα πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα του νέου γερμανικού hot hatch. Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική διαδικτυακή ασφαλιστική εταιρεία HUK24 αποκαλύπτει ότι η Mercedes-AMG A45 θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, την απλή και την S, καθώς επίσης και τις ιπποδυνάμεις της κάθε μίας.

Κοινή συνιστώσα ο 2,0-λιτρος (1.991 κ.εκ.) turbo τετρακύλινδρος κινητήρας, όπου στην “απλή” Mercedes-AMG A45 θα αποδίδει 387 άλογα, και στην Mercedes-AMG A45 S 421 άλογα!. Ο 2,0-λιτρος κινητήρας θα συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το σασί να βελτιώνεται και αυτό κατά πολύ σε σχέση με την απερχόμενη A45, ώστε να προσφέρει περισσότερη άνεση και μεγαλύτερη ακαμψία. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX θα διαθέτει πρόσθετα χαρακτηριστικά σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της A-Class, όπως ένα “sport mode” που θα προβάλει όλες τις πληροφορίες που θέλει ο οδηγός σε μια μόνο οθόνη. Η νέα AMG 45 αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή εντός του 2019.

Το μοντέλο θα εξοπλίζεται με το νέο σύστημα τετρακίνησης 4Matic που θα διαθέτει και drift mode, παρόμοιο με αυτό που διαθέτει και η E63, με τον οδηγό να μπορεί να πάει με το πλάι με έναν ηλεκτρονικά ελεγχόμενο τρόπο ολίσθησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr