Νέα Mercedes CLA. Αυτή είναι

Σχετικά άρθρα

Ανανέωση: Επίσημο πλέον

Επίσημο: Νέα Mercedes CLA

Ώρες προτού παρουσιαστεί επίσημα, διέρρευσαν φωτογραφίες της νέας Mercedes CLA. Το μοντέλο έχει πιο έντονα κεκλιμένη γραμμή οροφής σε σχέση με την A-Class Sedan και θα εξοπλίζεται με τους ίδιους κινητήρες και με τα ίδια κιβώτια ταχυτήτων με αυτή.

Είναι κατά 48 mm πιο μακριά, κατά 53 mm πιο φαρδιά και κατά 2 mm πιο κοντή σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά, προσφέροντας έτσι περισσότερους χώρους στους επιβάτες. Τα φωτιστικά της σώματα είναι νέα, με τα μπροστά να είναι τεχνολογίας Multibeam LED, ενώ τα πίσω είναι τεχνολογίας LED.

Το εσωτερικό είναι παρόμοιο με αυτό της νέας A-Clas, διαθέτοντας την αναβαθμισμένη έκδοση του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX που έχει νέες λειτουργίες.

Επίσης στο εσωτερικό της νέας CLA συναντάμε την τεχνολογία Interior Assistant που μέσω αισθητήρων κίνησης ανάβει τα φώτα της οροφής όταν χρειάζεται. Η συγκεκριμένη τεχνολογία λειτουργεί μονάχα όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, μιας και σε διαφορετική περίπτωση, ενδεχομένως θα αποσπούσε την προσοχή του οδηγού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...