Η Pirelli επίσημος προμηθευτής του BAC Mono

Σχετικά άρθρα

H Briggs Automotive Company (BAC), η μικρή βρετανική εταιρία με έδρα το Λίβερπουλ, που έχει το εξαιρετικό -και ίσως το καλύτερο street-legal track day αυτοκίνητο- το Mono, ανακοίνωσε σήμερα από το Autosport International, στο Birmingham, ότι η Pirelli έγινε ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών της.

Η BAC έχει δουλέψει στενά με την κορυφαία ιταλική εταιρία ελαστικών τους τελευταίους 18 μήνες για να αναπτύξουν την τέλεια γκάμα ελαστικών για το μοναδικό μονοθέσιο, νομικό για χρήση στον δρόμο supercar. Η γκάμα αποτελείται από τρία ελαστικά, ένα P Zero Trofeo R, το οποίο έχει εξελιχθεί ειδικά για το Mono για χρήση στον δρόμο και στη πίστα, διαστάσεων 205/45 εμπρός και 255/40 πίσω, με ζάντες 17 ιντσών.

Εκτός αυτού, υπάρχει η επιλογή slick και βρόχινων ελαστικών, σε διαστάσεις 200/600-17 (εμπρός) και 245/620-17 (πίσω), τα οποία είναι αποτέλεσμα εκτεταμένων δοκιμών σε όλο τον κόσμο και σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών για τέλεια αποτελέσματα οδήγησης στην πίστα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...