Πριν έναν μήνα, η Lincoln παρουσίασε το Continental Coach Door Edition, μια ειδική επετειακή έκδοση του Continental που διαθέτει πίσω πόρτες που ανοίγουν ανάποδα. Η παραγωγή της είναι περιορισμένη σε μόλις 80 μονάδες και σήμερα η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό ότι πουλήθηκαν όλες, παρότι η τιμή της ορίζεται στα 110.000 δολάρια.

Η εταιρία δήλωσε πως επειδή δέχτηκε πολύ μεγάλη ζήτηση για το συγκεκριμένο μοντέλο, μέσα στους επόμενους μήνες θα ανακοινώσει πόσα επιπλέον Continental Coach Door Edition θα κατασκευάσει.

Το αυτοκίνητο έχει αυξημένο μεταξόνιο κατά 15,25 εκατοστά, κάτι που μεταφράζεται σε μεγαλύτερους χώρους για τους πίσω επιβάτες. Οι πόρτες ανοίγουν κατά 90 μοίρες, έτσι ώστε η είσοδος και η έξοδος των επιβατών να γίνεται με άνεση και ευκολία. Υπάρχουν μαρσπιέ με τον αύξοντα αριθμό, τραπεζάκια με ασύρματη φόρτιση, ρυθμιζόμενα καθίσματα 30 κατευθύνσεων, head-up display, Active Noise Control και ηχοσύστημα Revel Ultima Audio.

Κίνηση παίρνει από τον 3,0-λιτρο V6 twin-turbo κινητήρα απόδοσης 406 ίππων με 542 Nm ροπής που έχει τρία προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport και Comfort).