Ο Vin Diesel ανακοίνωσε πως θα υπάρξει μια ακόμη spin-off ταινία του Fast And Furious. Έτσι μετά την ταινία Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw, ο Diesel έκανε γνωστό πως ετοιμάζεται ένα γυναικείο αυτή τη φορά spin-off.

Το σενάριο θα είναι των Nicole Perlman, Lindsey Beer και Geneva Robertson-Dworet και για την ώρα δεν γνωρίζουμε ποιοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν. Το πιθανότερο σενάριο είναι πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας της Universal να είναι η Michelle Rodriguez που παίζει την Letty Ortiz στις ταινίες F&F.

Επίσης, είναι αρκετά πιθανό, η νέα ταινία να έχει ως πρωταγωνίστρια την Charlize Theron που στην 8η ταινία του Fast and Furious έπαιξε τον ρόλο της Cipher. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως και τις Jordana Brewster (Mia Toretto), Helen Mirren (Magdalene Shaw) και Eva Mendes (Monica Fuentes).

Το Fast and Furious 9 θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου του 2020, ενώ το Fast and Furious 10 τον Απρίλιο του 2021. Η ταινία Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Αυγούστου 2019.