Την πρώτη εβδομάδα του χρόνου, η Lamborghini παρουσίασε την ανανεωμένη Huracan, προσθέτοντας στο τέλος τη λέξη Evo, συντομογραφία του “evoluzione” που σημαίνει εξέλιξη. Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της στην πίστα του Bahrain και στο παρακάτω video έχεις την ευκαιρία να δεις τις αλλαγές που διαθέτει η νέα έκδοση του μοντέλου, που έρχεται στα μέσα του κύκλου ζωής της “μικρής Lambo.

Σύμφωνα με την εταιρία, η Huracan Evo εξελίχθηκε με βάση τη δύναμη και τις επιδόσεις της Huracan Performante και ενσωματώνει καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά και βελτιωμένη αεροδυναμική, ενώ φέρνει και μια σειρά οπτικών αναβαθμίσεων μέσα και έξω.

Μηχανικά, η Huracan Evo κινείται από τον 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα, ο οποίος πλέον αποδίδει 640 άλογα στις 8.000 σ.α.λ. και 600 Nm στις 6.500 σ.α.λ. Οι βαλβίδες εισαγωγής είναι από τιτάνιο, διαθέτει νέο σύστημα εξαγωγής με νέα ελαφριά εξάτμιση. Το βάρος της (κενό) ανέρχεται στα 1.422 κιλά, και για το 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 2,9 δευτ. (0,3 δευτ. πιο γρήγορα από πριν), για το 0-200 χλμ/ώρα 9 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 325 χλμ/ώρα.