Η Nissan ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε η εμπορική πορεία του Kicks στην Ινδία, με το συμπαγές crossover να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Oragadam, στην πόλη Chennai. Σύμφωνα με την εταιρία, το νέο Kicks προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό premium, ευρύχωρων εσωτερικών χώρων και μοντέρνου εξωτερικού σχεδιασμού.

Το Nissan Kicks προσφέρεται στην Ινδία με δύο κινητήρες, έναν 1.500 κ.εκ. βενζίνης που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, και έναν 1.500 κ.εκ. πετρελαίου που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

To Kicks είναι πρώτο αυτοκίνητο στην Ινδία, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί με ένα μοντέλο συνδρομής. Η Nissan θα προσφέρει το πακέτο “Choice Intelligence of Ownership”, που επιτρέπει στον πελάτη να πάρει το Kicks με μηδενική προκαταβολή. Το μηνιαίο τέλος συμπεριλαμβάνει ασφάλιση, συντήρηση και οδική βοήθεια 24/7.

Το Kicks κυκλοφορεί εδώ και περίπου επτά μήνες στις Η.Π.Α., με τη Nissan να μην το φέρνει στην Ευρώπη, καθώς αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στο καλοκαίρι το νέο Juke.