Η Kia παρουσιάζει το ανανεωμένο Sportage στις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Την έκθεση του Σικάγο επέλεξε η Kia προκειμένου να παρουσιάσει το ανανεωμένο Sportage για την αγορά των ΗΠΑ. Το μοντέλο που είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που κυκλοφορεί στην Ευρωπαϊκή αγορά, διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα, νέας σχεδίασης ζάντες και στο εσωτερικό συναντάμε οθόνη αφής 8″ που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto.

Επίσης φέρει νέο τιμόνι, νέα διακοσμητικά, σύστημα ασύρματης φόρτισης smartphone, με το μοντέλο να εξοπλίζεται με τα συστήματα ασφαλείας High Beam Assist, Driver Attention Warning, Lane Keeping Assist, Smart Cruise Control με Start&Stop και Forward Collision Assist με αναγνώριση πεζών.

Κίνηση παίρνει από τον ατμοσφαιρικό 2,4-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 181 ίππων και από τον 2,0-λιτρο turbo βενζίνης απόδοσης 240 ίππων. Και οι δύο συνδυάζονται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με τη κίνηση να στέλνεται είτε στους μπροστά, είτε σε όλους τους τροχούς, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...