Η Lamborghini αναπαλαίωσε την Miura SV του Jean Todt

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini στο περιθώριο του Retromobile Show στο Παρίσι παρουσίασε την Miura SV του Jean Todt, που αναπαλαίωσε πρόσφατα το τμήμα Polo Storico.

Το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε το 1972 και ο πρώτος της ιδιοκτήτης βρισκόταν στη Νότιο Αφρική. Βαμμένη στο Rosso Corsa χρώμα, με αρκετά χρυσά στοιχεία, η συγκεκριμένη Miura SV έχει μαύρες δερμάτινες επενδύσεις.

Μετά από 47 χρόνια, όταν το αυτοκίνητο έφτασε στις εγκαταστάσεις της Lamborghini απείχε αρκετά από το να χαρακτηριστεί σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο διέθετε όλα τα αυθεντικά μέρη, με τους ανθρώπους της Polo Storico να χρειάζονται 13 μήνες προκειμένου να την αποκαταστήσουν πλήρως.

Το αυτοκίνητο, που πλέον ανήκει στον πρόεδρο της FIA, Jean Todt, του παραδόθηκε στο περιθώριο του Retromobile Show, από τον CEO της Lamborghini, τον Stefano Domenicali.

Στο περίπτερο της ιταλικής εταιρίας βρίσκεται και μια 400 GT του 1966, με αριθμό πλαισίου 0592, που ανήκει σε έναν Καναδό συλλέκτη, με το αυτοκίνητο να βρίσκεται και αυτό στα χέρια των ανθρώπων της Polo Storico προκειμένου να το ανακατασκευάσουν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...