Επιβεβαιώθηκαν οι ιπποδυνάμεις της Mercedes-AMG A45 με εώς 421 άλογα

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του έτους είχαν διαρρεύσει οι ιπποδυνάμεις της νέας Mercedes-AMG A45 που θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, την απλή και την S. Τώρα η ίδια η Mercedes επιβεβαίωσε τις ιπποδυνάμεις αυτές.

Κοινή συνιστώσα ο 2,0-λιτρος (1.991 κ.εκ.) turbo τετρακύλινδρος κινητήρας, όπου στην “απλή” Mercedes-AMG A45 θα αποδίδει 387 άλογα, και στην Mercedes-AMG A45 S 421 άλογα. Ο 2,0-λιτρος κινητήρας θα συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το σασί να βελτιώνεται και αυτό κατά πολύ σε σχέση με την απερχόμενη A45, ώστε να προσφέρει περισσότερη άνεση και μεγαλύτερη ακαμψία.

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX θα διαθέτει πρόσθετα χαρακτηριστικά σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της A-Class, όπως ένα “sport mode” που θα προβάλει όλες τις πληροφορίες που θέλει ο οδηγός σε μια μόνο οθόνη. Η νέα AMG 45 αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή εντός του 2019.

Το μοντέλο θα εξοπλίζεται με το νέο σύστημα τετρακίνησης 4Matic που θα διαθέτει και drift mode, παρόμοιο με αυτό που διαθέτει και η E63, με τον οδηγό να μπορεί να πάει με το πλάι με έναν ηλεκτρονικά ελεγχόμενο τρόπο ολίσθησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...