Η Skoda μας δείχνει το εσωτερικό του Vision IV Concept

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση της Γενεύης η Skoda θα παρουσιάσει το Vision IV Concept και μετά τα σκίτσα από τον εξωτερικό σχεδιασμό του, η τσέχικη εταιρία μας δείχνει σήμερα και το πως θα είναι το εσωτερικό του νέου της πρωτότυπου.

Το πρωτότυπο διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, κοφτό διάκτινο τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ στον χώρο του κεντρικού τούνελ η απουσία παροαδοσιακού λεβιέ ταχυτήτων, επέτρεψε την Skoda να προσφέρει περισσότερο χώρο στους επιβάτες, ενώ κάτω από το υποβραχιόνιο έχει τοποθετήσει σύστημα ασύρματης φόρτισης για 2 smartphone.

Το Vision iV Concept είναι ένα τετράθυρο πρωτότυπο SUV με coupe σχεδιασμένο, που χρησιμοποιεί την MEB πλατφόρμα του VW Group και είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Φορά ζάντες 22″, έχει κρυφές χειρολαβές, κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέπτες, λεπτά LED φωτιστικά σώματα και φωτιζόμενα γράμματα Skoda στο πίσω μέρος.

Μέσα στο 2019 η Skoda θα μπει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, μιας και θα παρουσιάσει το Superb plug-in hybrid, και το ηλεκτρικό Citigo. Το 2020 θα ακολουθήσει το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο παραγωγής της μάρκας που θα βασίζεται στην πλατφόρμα MEB. Στα επόμενα τέσσερα χρόνια, η Skoda θα επενδύει περίπου δύο δισεκατομμύρια ευρώ σε εναλλακτικά κινητήρια συστήματα και νέες υπηρεσίες κινητικότητας, ενώ έως τα τέλη του 2022 θα λανσάρει περισσότερα από 10 μοντέλα που θα χρησιμοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια για την κίνησή τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr