Νέες εκδόσεις για την οικογένεια του 500 από τη Fiat στη Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Η Fiat θα παρουσιάσει στη Γενεύη τη νέα σειρά “120th” της οικογένειας 500, δηλαδή για τα 500, 500X και 500L. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις γιορτάζουν τα 120α γενέθλια της ιταλικής εταιρίας, ενώ στο περίπτερο της Fiat θα υπάρχει το νέο Panda Connected by Wind και το 5θυρο Tipo Sport με το Wind Pack, δύο μοντέλα για την Ιταλική αγορά, τα οποία αποτελούν καρπό της συνεργασίας της Fiat με την Wind.

Οι εκδόσεις “120th” της οικογένειας 500 θα είναι βαμμένες σε διχρωμία μαύρου-λευκού χρώματος. Ο συγκεκριμένος χρωματικός συνδυασμός με την ονομασία Tuxedo (σμόκιν) συνδυάζεται με το ειδικό λογότυπο της σειράς “120th”, αλλά και ένα πλούσιο πακέτο συνδεσιμότητας που βασίζεται στο σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη 7 ιντσών και συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto, το οποίο ανήκει στο βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων της σειράς “120th”.

Το 500X “120th” είναι για πρώτη διαθέσιμο με διχρωμία και εκτός από την προαναφερθείσα επιλογή, θα υπάρχει και σε άλλους συνδυασμούς, όπως λευκό αμάξωμα με μαύρη οροφή, ή γκρι αμάξωμα με μαύρη οροφή. Το σύνολο ολοκληρώνεται από τους μαύρους γυαλιστερούς καθρέπτες, τα χρωμιομένα πλαίσια των θυρών και τις ζάντες ελαφρού κράματος. Αντίστοιχα στο εσωτερικό οι νέες επενδύσεις, οι επιφάνειες σε μαύρο χρώμα και ο πλούσιος εξοπλισμός προσφέρουν μια άνετη και ελκυστική εμπειρία οδήγησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...