Θα σου άρεσε η νέα BMW Σειράς 1 να είναι έτσι; [Rendering]

Σχετικά άρθρα

Η BMW ετοιμάζει την τρίτη γενιά της Σειράς 1 η οποία θα γίνει προσθιοκίνητη μιας θα κατασκευάζεται στη νέα προσθιοκίνητη πλατφόρμα της εταιρίας η οποία θα είναι διαφορετική από την UKL των X1, 2 Series Active Tourer και Gran Tourer.

Ο J.B.Cars βασίστηκε στις πιο πρόσφατες spy φωτογραφίες, αλλά και στον σχεδιασμό της νέας Σειράς 3 και ετοίμασε αυτή την rendering φωτογραφία που μας δείχνει το πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Σειρά 1.

Η πλατφόρμα, όπως δήλωσε ο Klaus Frohlich, υπεύθυνος του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της γερμανικής εταιρίας, θα ονομαστεί FAAR και αποτελεί την εξέλιξη της UKL. Η νέα πλατφόρμα είναι αρθρωτή και έχει σχεδιαστεί προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει και αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Η πλατφόρμα είναι συμβατή με το σύστημα τετρακίνησης xDrive της BMW, με την M130iX M Performance να είναι τετρακίνητη και να φορά έναν 2,0-λιτρο turbo κινητήρα, απόδοσης 320-340 ίππων.

Η νέα Σειρά 1 θα ζυγίζει λιγότερο από τη σημερινή γενιά, με τους χώρους στο εσωτερικό να αυξάνονται. Θα γίνει το πρώτο μοντέλο της BMW που θα κατασκευαστεί πάνω στην FAAR πλατφόρμα, μιας και θα ακολουθήσουν τα 2 Series Gran Turismo, 2 Series Active Tourer, 2 Series Gran Tourer, iX1 και X1.

Πιθανότερη ημερομηνία παρουσίασης είναι κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, με το αυτοκίνητο να προσφέρει σαφώς περισσότερος χώρος για τους επιβάτες, θα έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, μειωμένο βάρος κλπ., κάτι που είναι κύρια χαρακτηριστικά επιλογής ενός καθημερινού αυτοκινήτου.

Η νέα Σειρά 1 πρακτικά θα αποτελεί την hatchback έκδοση της sedan έκδοσης, με την BMW να προσφέρει το αυτοκίνητο και με το X-Drive σύστημα τετρακίνησης στα μοντέλα M-Sport, τοποθετώντας το αυτοκίνητο απέναντι από το Golf R και το Focus RS.

ΠηγήJ.B.Cars

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...