Η Alfa Romeo Racing θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την Tatiana Calderón, η οποία θα είναι δοκιμαστής της ομάδας και για το 2019. Μετά το ντεμπούτο της το 2018 στο τιμόνι ενός μονοθεσίου της Formula 1 στο αυτοκινητοδρόμιο Hermanos Rodriguez στο Μεξικό, η Κολομβιανή οδηγός, ολοκλήρωσε λίγες εβδομάδες αργότερα δύο ακόμα ημέρες δοκιμών στην πίστα του Fiorano. Η Tatiana εντυπωσίασε την ομάδα με τη προσήλωση της και θα συνεχίσει να εξελίσσει τις οδηγικές της ικανότητες οδηγώντας το μονοθέσιο της ομάδας και το 2019.

Ο Frederic Vasseur, επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing και CEO της Sauber Motorsport AG δήλωσε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με την Tatiana Calderon ως δοκιμαστής της ομάδας. Έχουμε εντυπωσιαστεί από την επιμονή, την προσήλωση και τις ικανότητες της. Με την πρώτη ευκαιρία που της δόθηκε να οδηγήσει ένα μονοθέσιο της Formula 1, απέδειξε ότι μπορεί να έχει πολύ καλή απόδοση και εξελίχθηκε σε ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας μας. Θα εργαστούμε μαζί για να εξελίξουμε τις οδηγικές ικανότητες της Tatiana και την απόδοση της Alfa Romeo Racing.

Η Tatiana Calderοn, δοκιμαστής της Alfa Romeo Racing δήλωσε:

Η ομάδα έχει εξελιχθεί σημαντικά και είναι πραγματικά ένα προνόμιο να εργάζεσαι δίπλα σε τόσο έμπειρους ανθρώπους. Μου έδωσαν την πρώτη μου ευκαιρία να οδηγήσω ένα μονοθέσιο της Formula 1 και χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι μέλος της ομάδας. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα στο προσεχές μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Frederic Vasseur και την Alfa Romeo Racing που πίστεψαν σε εμένα και συνεχίζουμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι.