Η Lamborghini παρουσιάζει το πρόγραμμα Selezione Lamborghini Certified Pre-Owned, ένα πρόγραμμα που πουλά πιστοποιημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από μια αυστηρή επιθεώρηση από την ίδια την εταιρία, με τα μοντέλα να πωλούνται μέσω των επίσημων αντιπροσώπων της.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος πωλούνται όλα τα μοντέλα της Lamborghini, αρκεί αυτά να μην έχουν διανύσει περισσότερα από 70.000 χλμ (100.000 χλμ για την Urus) και να είναι ηλικίας έως 7 ετών (10 ετών για την Urus). Επιπλέον το αυτοκίνητο θα πρέπει να έχει ακολουθήσει πιστά το πρόγραμμα συντήρησης σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Lamborghini.

Γίνονται 150 έλεγχοι σε κάθε αυτοκίνητο που καλύπτουν όλα του τα μέρη (εσωτερικό, εξωτερικό, μηχανικά, ηλεκτρονικά, ζάντες, φρένα, ελαστικά κτλ). Τα αυτοκίνητα που πωλούνται μέσω του Selezione Lamborghini Certified Pre-Owned προγράμματος, συνοδεύονται από εγγύηση 12 μηνών, που μπορεί να επεκταθεί έως και τους 24 μήνες. Κατά τη διάρκεια της εγγύησης, προσφέρεται επιπλέον οδική βοήθεια και δωρεάν εξάμηνος έλεγχος.