Η Mitsubishi παρουσιάζει στην έκθεση της Γενεύης το Engelberg Concept. Το όνομα προέρχεται από ένα ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο, με το πρωτότυπο να φορά τον plug-in υβριδικό κινητήρα που συνδυάζει τον 2,4-λίτρων κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, μπορεί να κινηθεί για 70 χλμ αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα του και έχει συνολική αυτονομία 700 χλμ.

Σχεδιαστικά ξεχωρίζει από την X μάσκα, την κλειστή γρίλια, τα LED φωτιστικά σώματα, τα αρκετά χρωμιομένα μέρη, την μπαγκαζιέρα στην οροφή που έχει πρόσθετα LED φώτα αλλά και αυτόματη λειτουργία ανοίγματος και κλεισίματος. Επίσης υπάρχουν κάμερες αντί για πλαϊνοί καθρέπτες, ενώ απουσιάζουν οι παραδοσιακές λαβές των θυρών. Ενδεχομένως το Engelberg Concept να μας δείχνει το πως θα μοιάζει η επόμενη γενιά του Outlander.

Στο εσωτερικό υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων με λευκές δερμάτινες επενδύσεις, μπλε κρυφός φωτισμός, ψηφιακός πίνακας οργάνων και μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό. Το σύστημα πλοήγησης όταν λάβει τον προορισμό, αναλύσει τους παράγοντες που σχετίζονται με τον καιρό, τη θερμοκρασία, την τοπογραφία, την κυκλοφορία και τις οδικές συνθήκες, ώστε να επιλέξει τον ιδανικό τρόπο οδήγησης, αλλά και να προσαρμόσει τη ροπή και το σύστημα τετρακίνησης.

Στο περίπτερο της Mitsubishi βρίσκεται και το Dendo Drive House (DDH), ένα σύστημα οχήματος-σπιτιού που προορίζεται για οικιακή χρήση και περιλαμβάνει έναν ηλεκτρικό ή ένα plug-in υβριδικό μοντέλο, έναν αμφίδρομο φορτιστή, φωτοβολταϊκά και μπαταρίες για οικιακή χρήση. Το σύστημα επιτρέπει στα αυτοκίνητα να παράγουν, να αποθηκεύσουν και να μοιράσουν την ηλεκτρική ενέργεια με ένα σπίτι, μειώνοντας το κόστος καυσίμων και το κόστος ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως γεννήτρια. Το DDH θα προσφέρεται μέσω των αντιπροσώπων της εταιρίας στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία, αργότερα μέσα στο έτος.