Είναι αυτό το pickup της Tesla;

Σχετικά άρθρα

Αυτή η φωτογραφία πρέπει να μας δείχνει για πρώτη φορά το pickup της Tesla, με το όχημα να βρίσκεται πάνω σε ένα φορτηγό μεταφοράς αυτοκινήτων κάπου στο Ανατολικό Οχάιο των ΗΠΑ. Παρότι το καμουφλαρισμένο μοντέλο έχει πλαϊνές απολήξεις εξατμίσεων, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο σε μουλάρια δοκιμών ηλεκτρικών μοντέλων, προκειμένου οι εταιρίες να μας αποπροσανατολίσουν.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο έτος και σύμφωνα με τον Elon Musk, θα έχει φουτουριστικό σχεδιασμό, όντας “φοβερό, καταπληκτικό και υπέροχο“.

Το μοντέλο αναμένεται στην αγορά το 2020 ή το 2021, θα έχει διαστάσεις παρόμοιες με αυτές του Ford F-150, έχοντας ανάρτηση που θα ρυθμίζεται αυτόματα, θα μπορεί να παρκάρει μόνο του, θα υπάρχει κάμερα 360 μοιρών, αλλά και ειδικούς αισθητήρες που θα του επιτρέπουν να κινηθεί αυτόνομα.

Επίσης θα έχει δύο κινητήρες με “τρελή ροπή” και πρίζες στη καρότσα. Η αυτονομία του θα κυμαίνεται μεταξύ 650 και 800 χλμ και θα μπορεί να μεταφέρει έως 6 επιβάτες.

ΠηγήReddit

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...