Τα χρώματα της νέας Toyota Supra

Σχετικά άρθρα

H Toyota αποκάλυψε τα 8 χρώματα που θα προσφέρει την νέα Supra. Πρόκειται για τα Absolute Zero White, Nocturnal Black, Renaissance Red 2.0, Phantom Matte Gray, Absolute Zero White, Tungsten Silver, Turbulence Gray, Nitro Yellow και Downshift Blue.

Το αυτοκίνητο φορά τον 3,0-λιτρο twin-scroll turbo κινητήρα, απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής, που συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. O κινητήρας διαθέτει άμεσο ψεκασμό καυσίμου υψηλής ακρίβειας και συνεχώς μεταβαλλόμενο σύστημα ελέγχου βαλβίδων, που εξασφαλίζει μια ομαλή και δυνατή επιτάχυνση, με πλούσια ροπή από πολύ χαμηλές στροφές σε όλο το φάσμα.

Σύμφωνα με την εταιρία, το κιβώτιο κάνει εξαιρετικά γρήγορες αλλαγές τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω, έχοντας κοντή κλιμάκωση για τις μικρές σχέσεις. Φυσικά, υπάρχουν paddles στο τιμόνι, όπου μπορείς να πάρεις τον έλεγχο των αλλαγών, με το κιβώτιο να διαθέτει δύο προγράμματα οδήγησης, το Normal και το Sport, ώστε να ικανοποιεί τις προτιμήσεις σου, και τις συνθήκες κίνησης.

Ακόμα, διαθέτει λειτουργία Launch Control, που βοηθάει το αυτοκίνητο να επιταχύνει για το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα. Έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα και ζυγίζει 1.540 κιλά.

Ο ήχος και η απόκριση του κινητήρα, η ταχύτητα των αλλαγών, η απόσβεση των αμορτισέρ, το σύστημα διεύθυνσης και η λειτουργία του ενεργού διαφορική ρυθμίζονται κατάλληλα όταν επιλέξεις τη λειτουργία Sport.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: Toyota Supra, o θρύλος επέστρεψε

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...