Τον επόμενο μήνα στην έκθεση της Νέας Υόρκης θα παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο, αλλά και το G90. Αυτό αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Luc Donckerwolke, επικεφαλής σχεδιασμού του Hyundai Motor Group, με την Genesis να παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο στη συγκεκριμένη έκθεση, μιας και πέρυσι μας έδειξε το Essentia concept.

Παράλληλα η Genesis θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Αμερικάνικο κοινό το ανανεωμένο G90 που παρουσίασε στα τέλη του 2018 στη Νότια Κορέα. Το μοντέλο αποκτά νέα LED φωτιστικά σώματα τεχνολογίας G-Matrix, τα οποία -σύμφωνα με την εταιρία- είναι εμπνευσμένα από την αντανάκλαση των διαμαντιών στο φως.

Επίσης συναντάμε νέους προφυλακτήρες και νέα γρίλια, παρόμοια με αυτή των πρωτότυπων Essentia και GV80 και νέους τροχούς, ενώ και στο πίσω μέρος υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα με γραφικά παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στους εμπρός προβολείς, νέα γραμματοσειρά “Genesis”, νέα αεροτομή και νέες απολήξεις εξατμίσεων. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις ζάντες 19″, με το μοντέλο να προσφέρεται σε 9 εξωτερικές αποχρώσεις.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέοι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού, νέα διακοσμητικά, ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3″ όπως και νέα οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 12,3″, που μειώνει αισθητά τα φυσικά κουμπιά της κονσόλας. Τέλος, το G90 θα είναι διαθέσιμο με over-the-air updates λογισμικού.

Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ενεργή ανάρτηση, ενεργό σύστημα ακύρωσης ήχου, αλλά και τα συστήματα Forward Collision-Avoidance Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, Lane Following Assist, Safe Exit Assist. Κίνηση θα παίρνει από τρεις κινητήρες, τον V6 3,8-λίτρων, τον twin-turbo V6 3,3-λίτρων και των V8 5,0-λίτρων.