Καθυστερεί η παράδοση του Tesla Model 3 των 35.000 δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Σε μια εβδομάδα από σήμερα θα έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Elon Musk αποκάλυψε το πολυαναμενόμενο entry-level ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Tesla, το Model 3.

Αν και οι παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2017, όποιος ήθελε την έκδοση που πραγματικά κοστίζει 35.000 δολάρια δεν μπορούσε να την παραγγείλει πριν το τέλος του περασμένου μήνα.

Φαίνεται, όμως, ότι η μακρά αναμονή για την βασική (Standard Range) έκδοση του Model 3 πρόκειται να γίνει ακόμη μεγαλύτερη, καθώς οι πελάτες της εταιρίας αναφέρουν ότι η Tesla καθυστερεί τις προγραμματισμένες ημερομηνίες παράδοσης και προσπαθεί να τους πείσει να αγοράσουν πιο ακριβές εκδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τα μηνύματα που έχουν λάβει τους ενημερώνουν:

Ζητούμε συγγνώμη, θα χρειαστεί να αναπρογραμματίσουμε το ραντεβού σας για την παράδοση του [Model 3] σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Ένας εκπρόσωπος της Tesla θα επικοινωνήσει όταν θα έχουμε μια καλύτερη εκτίμηση του χρονοδιαγράμματος παράδοσης από τη Tesla.

Αυτό σημαίνει ότι παραμένει ακόμα αόριστο πότε θα παραλάβουν τα νέα τους αυτοκίνητα οι πελάτες της Tesla, με αναφορές να λένε ότι θα χρειαστούν ακόμα 6 με 8 εβδομάδες.

Διάβασε ακόμα

Πρώτο σε πωλήσεις από τον πρώτο μήνα στην Ευρώπη το Tesla Model 3

ΠηγήThe Drive

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...