Η Infiniti στην έκθεση της Σαγκάη, θα παρουσιάσει το Qs Inspiration,  ένα νέο πρωτότυπο σπορ σεντάν, βασισμένο σε μια ολοκαίνουργια ευέλικτη αρχιτεκτονική, που αναπτύχθηκε ειδικά για ηλεκτρικά μοντέλα, με το πρωτότυπο προσφέρει μια εκδοχή για το στυλ ενός σπορ σεντάν, στην νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, αλλά και μια προεπισκόπηση για τα επόμενα μοντέλα παραγωγής της Infiniti.

Βασισμένο στο DNA της Infiniti, το Qs Inspiration επιβεβαιώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας,  για τα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα οχήματά της, εμπνευσμένο από την τέχνη και την σύγχρονη αρχιτεκτονική της Ιαπωνίας. Στο εσωτερικό, η μινιμαλιστική καμπίνα διαθέτει δύο ξεχωριστές ζώνες: ένα  οδηγοκεντρικό cockpit και ένα ευχάριστο εσωτερικό για τους  επιβάτες, που αξιοποιεί στο έπακρο τις μεγάλες εσωτερικές διαστάσεις.

Η ηλεκτροκίνηση δημιουργεί μια σειρά νέων δυνατοτήτων για τα sedan,  με νέους κινητήρες και αρχιτεκτονικές  πλαισίου, που μας αφήνουν να φανταστούμε πώς αυτός ο τύπος αυτοκινήτου θα μπορούσε να αναζωογονηθεί και να προσαρμοστεί, ώστε να ταιριάζει στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις προτιμήσεις  των οδηγών,

δήλωσε ο Christian Meunier, πρόεδρος της Infiniti.