H Skoda δοκιμάζει δέκα ηλεκτρικά Citigo E-Pilot

Σχετικά άρθρα

Από το περασμένο Νοέμβριο γνωρίζουμε ότι η Skoda στο τέλος του έτους θα κυκλοφορήσει την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Citigo, κάτι που παράλληλα θα σημάνει την οριστική κατάργηση των κινητήρων εσωτερικής καύσης για το mini μοντέλο της.

Με το e-Citigo να απέχει λίγους μήνες από το λανσάρισμά του, η τσέχικη εταιρία δοκιμάζει δέκα Citigo E-Pilot στους δρόμους, όπου πίσω από το τιμόνι του κάθονται επιλεγμένοι πελάτες δοκιμάζοντας το αυτοκίνητο και τις υποδομές της Τσεχίας.

Το αυτοκίνητο θα φέρει τον ηλεκτροκινητήρα του Volkswagen e-up!, με τις φήμες να λένε ότι θα διαθέτει λίγο μεγαλύτερες μπαταρίες, καθώς αυτές του γερμανικού μοντέλου έχουν χωρητικότητα 18,7kWh, που του χαρίζουν αυτονομία 150 χλμ.

Μετά την κυκλοφορία του e-Citigo, o διευθύνον σύμβουλος της Skoda, Lubos Vlcek, δήλωσε ότι έρθουν στην αγορά δώδεκα εξηλεκτρισμένα μοντέλα μέχρι το 2022, με τους Τσέχους να είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή των plug-in υβριδικών συστημάτων για ολόκληρο το Volkswagen Group.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...