Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Jeep, πιστή στο ραντεβού της, παρουσίασε έξι πρωτότυπα με τα οποία θα συμμετέχει στο Easter Jeep Safari, που θα πραγματοποιηθεί για 53η φορά στην έρημο Moab, στην Utah των H.Π.Α. Και τα έξι βασίζονται στο Gladiator και δημιουργήθηκαν από την Mopar με προϊόντα της Jeep Performance Parts και ας δούμε αναλυτικά.

1Jeep Gladiator Wayout

Το συγκεκριμένο έχει κατασκευαστεί προκειμένου να μπορούν οι επιβάτες του να ανακαλύψουν την άγρια φύση αλλά και να μπορούν να κοιμηθούν σε αυτό, μιας και διαθέτει ενσωματωμένη σκηνή. Αυτή, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο άτομα και βρίσκεται πάνω από την καρότσα.

2Jeep Gladiator Flatbill

Το Gladiator Flatbill έχει νέο bodykit με μικρότερους προφυλακτήρες που μεγιστοποιούν τις γωνίες προσέγγισης, διαφυγής και ράμπας,. Φορά νέα ανάρτηση, carbon καπό με εισαγωγές αέρα, ζάντες 20″ με ελαστικά 40″, με την καρότσα να μπορεί να μεταφέρει δύο μοτοσυκλέτες.

3Jeep Gladiator M-715 Five-Quarter

Το Jeep Gladiator M-715 Five-Quarter είναι ένα πρωτότυπο που αντλεί έμπνευση από το στρατιωτικό όχημα M715, που κυκλοφόρησε στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Η μάσκα είναι κατασκευασμένη από carbon, η καρότσα από αλουμίνιο, φορά LED προβολείς, νέους Dynatrac άξονες, νέα ανάρτηση, ζάντες 20″ ζάντες με ελαστικά 40″ και κίνηση παίρνει από τον V8 Hellcate 6,2-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 700 ίππων.

4Jeep Gladiator J6

Το Gladiator J6 είναι δίπορτο και αντλεί έμπνευση από το Jeep Honcho του 1978. Με την αφαίρεση των πίσω καθισμάτων η καρότσα έχει μεγαλώσει, φέρει LED φώτα στην οροφή, ζάντες 17¨με ελαστικά 37″ παντός εδάφους, όπως και νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος.

5Jeep Gladiator JT Scrambler

Το Jeep Gladiator JT Scrambler αναβιώσει το CJ-7 pickup της δεκαετίας του 1980. Φορά ζάντες 17″ με ελαστικά 37″, νέα ανάρτηση, πρόσθετα LED φώτα και νέο καπό.

6Jeep Gladiator Gravity

Το Jeep Gladiator Gravity concept έχει δεν διαθέτει πόρτες ή οροφή. Έχει νέα ανάρτηση, ζάντες 17″ με ελαστικά 35″, πρόσθετα LED φώτα και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους.