Τα 6 πρωτότυπα της Jeep για το Easter Safari 2019

Σχετικά άρθρα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Jeep, πιστή στο ραντεβού της, παρουσίασε έξι πρωτότυπα με τα οποία θα συμμετέχει στο Easter Jeep Safari, που θα πραγματοποιηθεί για 53η φορά στην έρημο Moab, στην Utah των H.Π.Α. Και τα έξι βασίζονται στο Gladiator και δημιουργήθηκαν από την Mopar με προϊόντα της Jeep Performance Parts και ας δούμε αναλυτικά.

Jeep Gladiator Wayout

Το συγκεκριμένο έχει κατασκευαστεί προκειμένου να μπορούν οι επιβάτες του να ανακαλύψουν την άγρια φύση αλλά και να μπορούν να κοιμηθούν σε αυτό, μιας και διαθέτει ενσωματωμένη σκηνή. Αυτή, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο άτομα και βρίσκεται πάνω από την καρότσα.

Jeep Gladiator Flatbill

Το Gladiator Flatbill έχει νέο bodykit με μικρότερους προφυλακτήρες που μεγιστοποιούν τις γωνίες προσέγγισης, διαφυγής και ράμπας,. Φορά νέα ανάρτηση, carbon καπό με εισαγωγές αέρα, ζάντες 20″ με ελαστικά 40″, με την καρότσα να μπορεί να μεταφέρει δύο μοτοσυκλέτες.

Jeep Gladiator M-715 Five-Quarter

Το Jeep Gladiator M-715 Five-Quarter είναι ένα πρωτότυπο που αντλεί έμπνευση από το στρατιωτικό όχημα M715, που κυκλοφόρησε στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Η μάσκα είναι κατασκευασμένη από carbon, η καρότσα από αλουμίνιο, φορά LED προβολείς, νέους Dynatrac άξονες, νέα ανάρτηση, ζάντες 20″ ζάντες με ελαστικά 40″ και κίνηση παίρνει από τον V8 Hellcate 6,2-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 700 ίππων.

Jeep Gladiator J6

Το Gladiator J6 είναι δίπορτο και αντλεί έμπνευση από το Jeep Honcho του 1978. Με την αφαίρεση των πίσω καθισμάτων η καρότσα έχει μεγαλώσει, φέρει LED φώτα στην οροφή, ζάντες 17¨με ελαστικά 37″ παντός εδάφους, όπως και νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος.

Jeep Gladiator JT Scrambler

Το Jeep Gladiator JT Scrambler αναβιώσει το CJ-7 pickup της δεκαετίας του 1980. Φορά ζάντες 17″ με ελαστικά 37″, νέα ανάρτηση, πρόσθετα LED φώτα και νέο καπό.

Jeep Gladiator Gravity

Το Jeep Gladiator Gravity concept έχει δεν διαθέτει πόρτες ή οροφή. Έχει νέα ανάρτηση, ζάντες 17″ με ελαστικά 35″, πρόσθετα LED φώτα και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Mazda EZ-6 και Arata concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Mazda παρουσίασε τη νέα γενιά του 6. Ονομάζεται EZ-6, αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda και θα είναι διαθέσιμο...

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...