Φέτος, από τις 1 έως τις 9 Απριλίου θα διεξαχθεί για 57η φορά το Easter Jeep Safari στην έρημο Moab, στην Γιούτα των H.Π.Α και εκεί η Jeep θα παρουσιάσει τα επτά πρωτότυπα που ακολουθούν.

1Jeep Wrangler Magneto 3.0 Concept

2

Το Wrangler Magneto 3.0 Concept αποτελεί την εξέλιξη των Wrangler Magneto Concept και Wrangler Magneto 2.0 Concept. Το φετινό ηλεκτρικό πρωτότυπο διαθέτει και πάλι έναν ηλεκτροκινητήρα, με τον οδηγό όμως να μπορεί να επιλέξει την απόδοση του, που κυμαίνεται από τα 285 έως τα 650 άλογα.

Φέρει μια νέα λειτουργία ανανέωσης ισχύος δύο σταδίων που μπορεί να απενεργοποιηθεί για κανονική οδήγηση ή να ενεργοποιηθεί για ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα.

3

Στιλιστικά υπάρχουν αλλαγές στο αμάξωμα για την ευκολότερη είσοδο/έξοδο των επιβατών, με τις μεσαίες κολόνες να έχουν μετακινηθεί προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για το roll bar. Το παρμπρίζ είναι πιο κάθετα τοποθετημένο κατά 12 μοίρες, ενώ υπάρχει και νέο βάψιμο.

4Jeep Cherokee 4xe Concept

5

Το Cherokee 4xe Concept αποτελεί ένα restomod του Cherokee του 1978. Διαθέτει το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης του Wrangler Rubicon 4xe, που αποτελείται από έναν turbo 2,0-λίτρων κινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες. Υπάρχει 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ελαστικά 37″, νέο bodykit και νέα διακοσμητικά.

6Jeep Wrangler Rubicon 4xe Concept

7

Το Wrangler Rubicon 4xe Concept είναι βαμμένο σε ένα ιδιαίτερο μωβ χρώμα, έχοντας μαύρες πινελιές και ειδικά γραφικά. Εξοπλίζεται με ρυθμιζόμενη αεραανάρτηση και φορά ζάντες 17″ με ελαστικά 37″.

8Jeep Scrambler 392 Concept

9

Το Jeep Scrambler 392 Concept βασίζεται στο τετραθέσιο Wrangler, αλλά έχει μόλις 2 καθίσματα, αφού το πίσω μέρος έχει μετατραπεί σε καρότσα. Δεν διαθέτει πόρτες, με πολλά από τα νέα πάνελ του αμαξώματος να είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Επιπλέον υπάρχουν φαρδύτερα φτερά, ειδικοί προφυλακτήρες, αερανάρτηση και εκτός δρόμου ελαστικά 40″.

10Jeep Gladiator Rubicon Sideburn Concept

11

Το Gladiator Rubicon Sideburn Concept έχει νέο bodykit, πρόσθετα LED φώτα, νέα ανάρτηση, ελαστικά 37″ και μια σειρά άλλων βελτιώσεων ώστε να μπορεί να κινηθεί με άνεση σε κάθε είδους εκτός δρόμου διαδρομή.

12Jeep Wrangler Rubicon 4xe Departure Concept

13

To Wrangler Rubicon 4xe Departure Concept είναι βαμμένο σε σκούρο μπλε χρώμα και εξοπλίζεται με αρκετά αξεσουάρ από τη γκάμα των Jeep Performance Parts. Φέρει σωληνωτές πόρτες, νέα φτερά, πρόσθετα LED, νέα ανάρτηση και ελαστικά 37″.

14Jeep Grand Wagoneer Overland Concept

15

Τέλος το Grand Wagoneer Overland Concept έχει στην οροφή του μια pop-top σκηνή που χωρά δύο ενήλικες, ελαστικά 35″, μεγαλύτερους θόλους και αυξημένη απόσταση από το έδαφος.