Η Jeep βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της ιστορίας της, καθώς πλέον έχει μια πολύ ολοκληρωμένη γκάμα και οι ετήσιες πωλήσεις τα τελευταία 10 χρόνια έχουν πάρει την ανιούσα, κάνοντας κάθε χρόνο και νέο ρεκόρ.

Αυτό αποδεικνύεται από την εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση των μοντέλων της, με το Gladiator να είναι η τελευταία προσθήκη. Το pickup της αμερικάνικης εταιρίας παρουσιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, στα πλαίσια της έκθεσης του Los Angeles και η παραγωγή του ξεκίνησε στα μέσα Μαρτίου.

Χθες άνοιξαν οι παραγγελίες της έκδοσης λανσαρίσματος του Gladiator, η οποία θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 4.190 αυτοκινήτων και σε λιγότερο από 24 ώρες έγινε γνωστό ότι πουλήθηκαν όλες, παρότι το κόστος του Gladiator Launch Edition αγγίζει τα 60.815 δολάρια, όταν η βασική έκδοση του μοντέλου ξεκινά από τα 33.545 δολάρια.

Η συγκεκριμένη έκδοση βασίζεται στο Rubicon και όπως καταλαβαίνεις είναι φορτωμένη με όλον τον κατάλογο του επιπλέον εξοπλισμού. Ακόμα, διαθέτει ειδικό ταμπελάκι στην πόρτα του χώρου φόρτωσης που αναφέρει ότι το συγκεκριμένο είναι ένα από τα 4.190 που βγήκαν στην παραγωγή, ενώ όσοι απέκτησαν το Gladiator Launch Edition μπήκαν στην κλήρωση για να κερδίσουν 100.000 δολάρια.

Η Jeep ενθαρρύνει όποιος κερδίσει το συγκεκριμένο χρηματικό έπαθλο να αφήσει την δουλειά του για έναν χρόνο και να κάνει εξορμήσεις με το νέο του pickup.