Την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση της Νέας Υόρκης η Porsche θα παρουσιάσει την 911 Speedster, μιας και διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του μοντέλου, φωτογραφία που προέρχεται από την πρόσκληση που έστειλε η γερμανική εταιρία σε ορισμένους καλούς πελάτες της.

Το μοντέλο αποτελεί την έκδοση παραγωγής της 911 Speedster concept που είδαμε μέσα στο 2018 και θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.948 μονάδες, όλες από την Porsche Exclusive και θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα προσφέρεται με μια σειρά Heritage Design Packages.

Η Porsche αναφέρει πως η 911 Speedster βασίζεται στην Carrera 4 Cabriolet, διαθέτει carbon καπό και φτερά, την ανάρτηση και το πλαίσιο της 911 GT3 και φορά τον 4,0-λιτρο boxer κινητήρα της 911 GT3 απόδοσης 500 ίππων στις 9.000 σ.α.λ που συνεργάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Στο πίσω μέρος δεν υπάρχουν καθίσματα, μιας και εκεί υπάρχει το double-bubble κάλυμμα που κρύβει και ένα νέο rollbar.

Υπάρχουν νέες ζάντες 21″, μικρότερα πλαϊνά παράθυρα και ένα clip-in κάλυμμα οροφής. Η εξάτμιση τιτανίου προέρχεται από το τμήμα GT της Porsche στο Weissach.