Μια 30χρονη γυναίκα, η Victoria Parry, πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένη, πίνοντας ένα μπουκάλι κρασί, στον αυτοκινητόδρομο A46 κοντά στο Στράτφορντ-απόν-Έιβον της Αγγλίας.

Η γυναίκα, τράκαρε με το Fiat Stilo της τρία άλλα αυτοκίνητα στις 23 Μαΐου του 2018, προτού καταλήξει σε ένα χαντάκι, με το αυτοκίνητό της να παίρνει φωτιά. Ένας αστυνομικός, που βρισκόταν εκείνη την στιγμή εκτός υπηρεσίας, βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος και την έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο προτού τραυματιστεί.

Η Parry είχε πιαστεί για δεύτερη φορά να οδηγεί μεθυσμένη τον Ιούλιο του 2015 και τότε της είχε απαγορευτεί να οδηγεί για τρία χρόνια. Μετά το ατύχημα που συνέβη τον Μάιο του 2018, το αλκοτέστ έδειξε πως 2 ώρες μετά το ατύχημα, τα επίπεδα του αλκοόλ στο αίμα της, ήταν 3 φορές μεγαλύτερα από τα επιτρεπτά.

Η ίδια κινδύνευε να εκτίσει ποινή φυλάκισης 18 μηνών, αλλά η δικαστής Sarah Buckingham, έκρινε πως αν η Parry ήταν άνδρας, τότε θα τον καταδίκαζε σίγουρα και θα τον έστελνε φυλακή, αλλά επειδή η γυναίκα δεν έχει διαπράξει άλλο αδίκημα από τότε, την έκρινε ως αλκοολική και έτσι αποφάσισε να της δώσει μια ακόμη ευκαιρία, αρκεί αυτή να κόψει το ποτό.

Έτσι της ζητά να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ μέσα σε τρεις μήνες και αν το πετύχει μέχρι τον Ιούλιο, όταν και θα ανακοινώσει την τελική της απόφαση, τότε δεν θα καταλήξει στην φυλακή.