Volkswagen Atlas Basecamp Concept

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen ετοίμασε το Atlas Basecamp Concept, ένα πρωτότυπο που το έχει εξοπλίσει με μια σειρά αξεσουάρ που μετατρέπουν το επταθέσιο SUV σε όχημα ικανό να κινηθεί σε κάθε είδους διαδρομή.

Είναι βαμμένο σε γκρι ματ χρώμα, έχει πορτοκαλί λεπτομέρειες, φορά ζάντες 17″ με ελαστικά παντός εδάφους διαστάσεων 265/70. Το bodykit είναι δημιουργίας Air Design, υπάρχει ανάρτηση της H&R που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά περίπου 4 εκατοστά. Επίσης συναντάμε LED φώτα στην οροφή και σχάρα οροφής.

Υπάρχει ένα HIVE EX trailer που έχει μετατραπεί σε τροχόσπιτο που διαθέτει μεγάλο κρεβάτι, μια μικρή κουζίνα, δεξαμενές νερού αλλά και δεξαμενές προπανίου.

Κίνηση παίρνει από τον VR6 3,6-λίτρων κινητήρα απόδοσης 276 ίππων που συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...