Η Volkswagen παρουσίασε τα Teramont X, SUV Coupe Concept και SMV Concept

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση της Σαγκάη, η Volkswagen μαζί με το ID Roomzz Concept, παρουσίασε τρία ακόμη μοντέλα, δύο πρωτότυπα και ένα παραγωγής.

https://youtu.be/U1_1pFsuoxw

SUV Coupe Concept

Το SUV Coupe Concept μας δείχνει την coupe έκδοση του Tayron. Το μοντέλο κατασκευάζεται στην MQB πλατφόρμα και παίρνει κίνηση από έναν 2,0-λιτρο TSI κινητήρα. Έχει μήκος 4.586 mm, πλάτος 1.860 mm, ύψος 1.635 mm και μεταξόνιο 2.731 mm.

Teramont X

To Teramont Χ, είναι ουσιαστικά το Atlas Coupe. Έχει μήκος 4.905 mm, πλάτος 1.989 mm, ύψος 1.719 mm, ενώ το μεταξόνιο αγγίζει τα 2.980 mm. Στο εσωτερικό συναντάμε τον 12,3″ ψηφιακό πίνακα οργάνων, μια οθόνη 10,1″ του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και τριάκτινο τιμόνι.

Μηχανικά στη Κίνα θα προσφέρεται με τον 2.0 TSI απόδοσης 183 και 220 ίππων, αλλά και με τον 2.5 TSI VR6 απόδοσης 299 ίππων με 499 Nm ροπής.

SMV Concept

Το SMV Concept μας δείχνει το πως θα μοιάζει ένα μεγάλο επταθέσιο μοντέλο, μεγαλύτερο από το Teramont, που θα περάσει στη παραγωγή αργότερα μέσα στο έτος.

Έχει μήκος 5,1 μέτρα, βασίζεται στην MQB πλατφόρμα και θα προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες που συναντάμε στο Teramont X. Αυτοί συνδυάζονται με DSG κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων και 4Motion σύστημα τετρακίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mazda EZ-6 και Arata concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Mazda παρουσίασε τη νέα γενιά του 6. Ονομάζεται EZ-6, αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda και θα είναι διαθέσιμο...

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Smart Concept #5

Στην έκθεση του Πεκίνου, η Smart παρουσίασε το Concept #5, ένα μεγάλο πρωτότυπο SUV που εστιάζει σε εκτός δρόμου χρήση, έχοντας μεταξύ άλλων εκτός...