Ο Chris Harris είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την McLaren 720S με το Track Pack, με τον Βρετανό να μην βρίσκει τον λόγο που κάποιος πρέπει να δώσει το ποσό των 28.360 λιρών Αγγλίας, προκειμένου να τοποθετήσει στην 720S το Track Pack.

Το πακέτο απευθύνεται σε όσους ιδιοκτήτες έχουν σκοπό να επισκέπτονται συχνά κάποια πίστα. Το πακέτο αφαιρεί 24 κιλά από το συνολικό βάρος και πλέον αυτό ανέρχεται στα 1.395 κιλά. Παράλληλα, η εταιρία την κάνει να ακούγεται δυνατότερα, μιας και τοποθετεί σπορ εξάτμιση, ενώ υπάρχει γυμνό carbon στους αεραγωγούς του εμπρός καπό και στους καθρέφτες, ενώ το κάλυμμα του κινητήρα και η πίσω αεροτομή είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό.

Πατάει σε σφυρήλατες ζάντες της MSO και στο εσωτερικό υπάρχουν ελαφριά carbon καθίσματα, carbon/alcantara τιμόνι, carbon διακοσμητικά, αλλά και το σύστημα τηλεμετρίας McLaren Track Telemetry (MTT). H μπάρα πίσω από τα καθίσματα είναι από τιτάνιο, και εκτός από ασφάλεια σε περίπτωση ανατροπής, πάνω της δένουν οι ζώνες έξι σημείων για οδηγό και συνοδηγό.