Η McLaren ετοίμασε το Track Pack πακέτο για την 720S, το οποίο απευθύνεται σε όσους ιδιοκτήτες έχουν σκοπό να επισκέπτονται συχνά κάποια πίστα. Το πακέτο αφαιρεί 24 κιλά από το συνολικό βάρος και πλέον αυτό ανέρχεται στα 1.395 κιλά. Παράλληλα, η εταιρία την κάνει να ακούγεται δυνατότερα, μιας και τοποθετεί σπορ εξάτμιση, ενώ υπάρχει γυμνό carbon στους αεραγωγούς του εμπρός καπό και στους καθρέφτες, ενώ το κάλυμμα του κινητήρα και η πίσω αεροτομή είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό.

Πατάει σε σφυρήλατες ζάντες της MSO και στο εσωτερικό υπάρχουν ελαφριά carbon καθίσματα, carbon/alcantara τιμόνι, carbon διακοσμητικά, αλλά και το σύστημα τηλεμετρίας McLaren Track Telemetry (MTT). H μπάρα πίσω από τα καθίσματα είναι από τιτάνιο, και εκτός από ασφάλεια σε περίπτωση ανατροπής, πάνω της δένουν οι ζώνες έξι σημείων για οδηγό και συνοδηγό.

Στη Αγγλία το Track Pack της McLaren 720S Spider κοστίζει £28.360 (€32.077), με την βρετανική εταιρία να ανακοινώνει και την τιμή της 720S GT3, η οποία ορίζεται στα £440.000, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στις αρχές του 2019.