Ένα παλιό Trabant αποκτά νέο εσωτερικό από την Vilner

Σχετικά άρθρα

To Trabant 601 έμεινε στην παραγωγή 28 χρόνια και κατασκευάστηκαν 2,8 εκατ. μονάδες του, με τα περισσότερα να κυκλοφορούν στην Ανατολική Γερμανία, μιας και ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο που μπορούσαν να αγοράσουν οι Ανατολικογερμανοί.

Ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου ζήτησε από τους ανθρώπους της Vilner να δώσουν μια φρέσκια νότα στο εσωτερικό του μοντέλου και φυσικά αυτοί δεν μπορούσαν να μην το κάνουν. Έτσι συναντάμε νέες ταπετσαρίες από δέρμα και ύφασμα, νέο τιμόνι και στο εξωτερικό οίκος πρόσθεσε LED προβολείς, έχοντας βάψει την οροφή, τις ζάντες και τις πόρτες με ένα ιδιαίτερο εφέ.

Το αυτοκίνητο αντί να φορά τον δίχρονο αερόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα 500 κ.εκ, φορά έναν 1.100 κ.εκ που προέρχεται από την 1η γενιά του Volkswagen Polo και συνδυάζεται με ένα 4-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...