H BMW M8 Gran Coupe δοκιμάζεται στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Δεν αργεί η στιγμή που η BMW θα παρουσιάσει τη νέα M8 Gran Coupe, και γι’αυτό η γερμανική εταιρία βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Nurburgring για τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης του πολυτελούς μοντέλου επιδόσεων. Το πρωτότυπο δοκιμών είναι καμουφλαρισμένο, παρότι έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες του αυτοκινήτου, το οποίο αποτελεί την έκδοση παραγωγής της M8 Gran Coupe concept.

Η M8 Gran Coupe ενσαρκώνει μία νέα διάσταση της πολυτέλειας για την BMW – που ορίζεται ως εξαιρετικά σπορ, εξωστρεφής και προκλητική. Το κορυφαίο μοντέλο είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό, πολυτελές σπορ αυτοκίνητο με τέσσερις πόρτες, καθώς συμβολίζει μία νέα, και μοναδική αντίληψη περί πολυτέλειας. Αποτελεί το αντίπαλο δέος της Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe και μηχανικά αναμένεται να κινείται από τον twin-turbo 4,4-λίτρων V8 κινητήρα της νέας M5.

Άγνωστο αν θα έχει την ίδια ιπποδύναμη με αυτή του γερμανικού supersedan, όπου η απόδοση του αγγίζει τα 600 άλογα και 750 Nm ροπής, και στην Competition έκδοση τα 625 άλογα. Αυτός θα στέλνει τη κίνηση είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς μέσω του προαιρετικού συστήματος τετρακίνησης xDrive, με τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...