Το μουσείο της Lamborghini αλλάζει όνομα

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini ανακοίνωσε πως αλλάζει το όνομα του μουσείου της στην Sant’Agata Bolognese. Αυτό πλέον ονομάζεται MUDETEC, από τις λέξεις Museo Delle Technologie, δηλαδή το μουσείο της τεχνολογίας.

Το νέο μουσείο θα συνδυάσει το παλιό με το νέο, χρησιμοποιώντας διαδραστικές οθόνες για να θυμούνται οι επισκέπτες του τις ανακαλύψεις του παρελθόντος, εξερευνώντας τις τρέχουσες και τις μελλοντικές κατευθύνσεις της ιταλικής φίρμας.

Θέλοντας να εγκαινιάσει το νέο όνομα, η Lamborghini παρουσιάζει στο μουσείο της την έκθεση “Future Shapers since 1963”, ένα ταξίδι στον χρόνο από την δεκαετία του 1960 έως και σήμερα. Μέρος της έκθεσης είναι η 350 GT, η Miura, η Espada, η Countach, το LM002, η Diablo GT, η Sesto Elemento,η Asterion, η Huracan Performante, η Aventador SVJ, η Huracan Evo και η Urus.

Επιπλέον το μουσείο φιλοξενεί δύο ακόμη εκθέσεις, την Vehicle Set-up and Ergonomics, που δείχνει την αεροδυναμική και την δομική ανάπτυξη των μοντέλων της Lamborghini. αλλά και την Carbon Fiber and Its Technology, που μας δείχνει την τέχνη μείωσης του βάρους και την έμφαση που δίνει η Lamborghini στην κατασκευή ανθρακονημάτινων μερών.

Επιπλέον δραστηριότητες του μουσείου περιλαμβάνουν έναν νέο προσομοιωτή οδήγησης, ένα “δωμάτιο εγκεφάλου” 360 μοιρών και ένα ειδικό τμήμα του Ad Personam, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν κάθε μοντέλο της Lamborghini σύμφωνα με τα δικά τους θέλω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ρεκόρ πωλήσεων και κερδών για την Lamborghini τo 2023

Το 2023 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την Lamborghini, με την ιταλική εταιρία να κάνει νέο ρεκόρ πωλήσεων, ξεπερνώντας για πρώτη φορά τις 10.000...

Αυτή η μπλε Lamborghini Countach LPI 800-4 πωλείται για 3,3 εκατ. δολάρια

Το καλοκαίρι του 2021 η Lamborghini γιόρτασε τα 50στα γενέθλια της Countach παρουσιάζοντας τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού της supercar, με τις παραδόσεις της...
Autoblog.gr