Ποινή για τον Gasly, θα εκκινήσει από το pitlane

Σχετικά άρθρα

Οι τρεις πρώτοι αγώνες του Pierre Gasly με την Red Bull μόνο θετικοί δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και γι’αυτό ο νεαρός Γάλλος χρειαζόταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Baku για να ανακάμψει. Ωστόσο, η προοπτική αυτή φαίνεται να απομακρύνεται ήδη από το βράδυ της Παρασκευής, αφού ο Gasly θα εκκινήσει τον αγώνα της Κυριακής στο Αζερμπαϊτζάν από το pitlane.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος τιμωρήθηκε γιατί δεν κατάφερε να πάει με την Red Bull RB15 στην πλάστιγγα για ζύγισμα, όπως του το ζήτησαν οι αγωνιστές μετά το τέλος του FP2. Ο Gasly καθώς οδηγούσε στο pit lane φάνηκε να μην βλέπει τον αριθμό του μονοθεσίου του (#10) στον αναγνωριστικό πίνακα ούτε το κόκκινο φως, που υποδεικνύει ότι οι αγωνοδίκες τον είχαν καλέσει στην περιοχή που ζυγίζονται τα μονοθέσια από την FIA. Αντ ‘αυτού, πήγε στο γκαράζ της Red Bull.

Ο Gasly κλήθηκε να δει τους αγωνοδίκες για αυτή του την παράλειψη και κρίθηκε ένοχος κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα από το pitlane.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...