Aλλαγές στην ηγεσία της Audi Sport

Σχετικά άρθρα

H γερμανική εταιρία ανακοίνωσε ότι από αύριο το Audi Sport τμήμα της θα διοικείται από κοινού από τους Oliver Hoffmann και Julius Seebach, οι οποίοι αντικαθιστούν τον μέχρι σήμερα CEO του τμήματος, Michael-Julius Renz, που είχε πάρει την θέση πριν 17 μήνες.

Michael-Julius Renz

Ο 42-χρονος Hoffmann ήταν προηγουμένως επικεφαλής της διαχείρισης ποιότητας της Lamborghini και του εργοστασίου της Gyor της Audi στην Ουγγαρία, ενώ συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη του V10 κινητήρα βενζίνης της εταιρίας. Στη νέα διοίκηση της Audi Sport θα αναλάβει διπλό ρόλο, καθώς θα συνεχίσει την τεχνική ανάπτυξη της Audi Sport, ενώ θα αναλαμβάνει παρόμοιες ευθύνες στο εργοστάσιο της Audi στην πόλη Neckarsulm στη Γερμανία.

Oliver Hoffmann

Ο 35-χρονος Seebach ήταν επικεφαλής της στρατηγικής και ελέγχου των κινητήρων στο τεχνικό τμήμα της Audi Sport και πλέον θα είναι υπεύθυνος για τις επιχειρηματικές και εμπορικές λειτουργίες στη νέα διοικητική του θέση. Πριν την Audi, κατείχε διάφορες θέσεις στην Porsche, όπου συμμετείχε σε διάφορα projects όπως η Panamera.

Julius Seebach

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...