Tesla Model 3 vs BMW M3 σε διάφορες δοκιμασίες στην πίστα

Σχετικά άρθρα

Ο Elon Musk προτού το Tesla Model 3 Performance κυκλοφορήσει στην αγορά, είχε δηλώσει πως το Model 3 θα προσφέρει καλύτερο χειρισμό από την M3, ενώ θα είναι και κατά 15% γρηγορότερο από το γερμανικό μοντέλο, μιας και αυτό κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα, με το Model 3 να τα κάνει σε 0-96 χλμ/ώρα σε 3,18 δευτερόλεπτα.

Στο παρακάτω video θα δεις τον Jack Rix του βρετανικού Top Gear να θέτει σε διάφορες δοκιμασίες τα δύο αυτοκίνητα στην πίστα Thunderhill Park, με την νίκη του ηλεκτρικού μοντέλου να είναι αδιαμφισβήτητη.

Το Model 3 διαθέτει το Track Mode, και σύμφωνα με την Tesla το αυτοκίνητο μπορεί να κρίνει το πότε ο οδηγός χρειάζεται περισσότερη ή λιγότερη ροπή στους μπροστά και στους πίσω τροχούς, ρυθμίζοντας την πρόσφυση. Επίσης το νέο λογισμικό προσφέρει μια ηλεκτρονική λειτουργία που μιμείται το κλείδωμα του διαφορικού, δίνει στον οδηγό καλύτερη αίσθηση στο φρενάρισμα, ενώ οι ηλεκτροκινητήρες χρησιμοποιούν την μπαταρία ως ψυγείο για να κρυώσουν.

Διάβασε ακόμα

Η Tesla θέλει να κερδίσει τον γερμανικό ανταγωνισμό με τo Model 3,όπως έκανε με το Model S

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...