WEC: Ο Alonso κέρδισε τον 6ωρο αγώνα του Spa, η Toyota στέφθηκε πρωταθλήτρια

Σχετικά άρθρα

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το πλήρωμα των Alonso, Buemi και Nakasima ήταν αυτό που πήρε την καρό σημαία στον 6ωρο αγώνα αντοχής του Spa-Francorchamps, με την ιαπωνική εταιρία να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά που είχε πάρει το πρωτάθλημα στο WEC η Toyota ήταν το 2014.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Berthon, Laurent και Menezes με Rebellion R13, ενώ στην τρίτη οι Aleshin, Petrov και Vandoorne με BR Engineering BR1 – AER. Το δεύτερο Toyota TS050 Hybrid περιορίστηκε στην 6η θέση, λόγω προβλημάτων.

Επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος, ο θρυλικός 24ωρος αγώνας αντοχής του Le Mans στις 15/16 Ιουνίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα του Spa μπορείς να τα βρεις σε αυτό το PDF.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...