WEC: Η Rebelion έκανε την έκπληξη στις κατατακτήριες του 4ωρου αγώνα της Σαγκάη

Σχετικά άρθρα

Στις κατατακτήριες δοκιμές του 4ωρου αγώνα αντοχής της Σαγκάη έσπασε το σερί των 10 συνεχόμενων pole positions για την Toyota, που ξεκίνησε από τον αγώνα του Spa-Francorchamps τον Μάιο του 2018.

Ταχύτερο πλήρωμα όλων ήταν αυτό των Bruno Senna, G. Menezes και N. Nato με Rebellion, σημειώνοντας χρόνο 1:45.892. Ακολούθησαν τα δύο πρωτότυπα της Team LNT, με τα δύο TS050 Hybrid της Toyota να ξεκινούν τον αγώνα από την 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Ο ταχύτερος χρόνος που σημείωσε ο Kamui Kobayashi με το #7 TS050 Hybrid ήταν 1:46.513, χρόνος αργότερος κατά 3,805 δευτερόλεπτα σε σύγκριση με τον χρόνο που είχε πετύχει πέρυσι ο ίδιος οδηγός με το περσινό αγωνιστικό, δείχνοντας το πόσο αρνητικά επιδρούν οι περιορισμοί που έθεσε η FIA στη Toyota, σχετικά με το βάρος, την δύναμη από τον υβριδικό κινητήρα και τη κατανάλωση καυσίμου στο φετινό TS050 Hybrid.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων μπορείς να τα βρεις σε αυτό το PDF.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...