Αυτή είναι η BMW X1 facelift

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει ακριβώς τέσσερα χρόνια από την στιγμή που η BMW παρουσίασε τη δεύτερη γενιά της X1, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην έκθεση της Φρανκφούρτης του 2015. Ως είθισται στο μέσο του κύκλου ζωής ενός μοντέλου δέχεται ένα ελαφρύ facelift ώστε να φρεσκαριστεί και να συνεχίσει να είναι ελκυστικό ως προϊόν.

Το ίδιο ισχύει και για το entry-level Χ μοντέλο της γερμανικής εταιρίας και σήμερα διέρρευσαν δύο φωτογραφίες του ανανεωμένου μοντέλου. Αυτές έρχονται από την Κίνα και βλέπουμε ότι η X1 έχει αποκτήσει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, μεγαλύτερη εμπρός μάσκα, όπως και ελαφρώς διαφορετικά γραφικά στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα.

Αλλαγές αναμένονται και στο εσωτερικό του μοντέλου, όπου λογικά θα φέρει το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων, καθώς και την τελευταία διαθέσιμη έκδοση λογισμικού του iDrive. Τέλος, κάτω από το καπό της θα συναντάμε κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Στην έκδοση 118i φορά τον τρικύλινδρο 1,5-λίτρου απόδοσης 140 ίππων με 220 Nm ροπής, ενώ η 120i φορά τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο απόδοσης 190 ίππων με 280 Nm ροπής, η 125i φορά τον ίδιο κινητήρα απόδοσης 225 ίππων με 310 Nm ροπής, ενώ η 130i αποδίδει 265 άλογα με 380 Nm ροπής.

Ακόμα είναι άγνωστο αν θα υπάρξει η X1 M135i xDrive έκδοση. Αν γίνει αυτό, αυτή θα κινείται από τον δυνατότερο τετρακύλινδρο 2,0-λιτρο κινητήρα που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW, απόδοσης 306 ίππων με 450 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...