H Honda μειώνει κατά 20.000 δολάρια την τιμή του NSX και αυξάνει τις πωλήσεις του

Σχετικά άρθρα

Το νέο Acura/Honda NSX κάνει μέτριες πωλήσεις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και η ιαπωνική εταιρία δεν δείχνει απρόθυμη να προσθέσει κίνητρα ώστε να πουλήσει περισσότερα κομμάτια του supercar της. Το αμερικάνικο Motor Trend εντόπισε ότι η Acura δίνει έκπτωση ύψους 20.000 δολαρίων, η οποία είναι σημαντική αν σκεφτείς ότι η τιμή του αυτοκινήτου ξεκινά από τα 159.300 δολάρια.

Αυτή η έκπτωση δεν είναι καταχωρημένη στο site της εταιρίας, ούτε διαφημίζεται οπουδήποτε από την Acura, αλλά η θυγατρική του Motor Trend, η Intellichoice που ασχολείται με το κόστος ιδιοκτησίας και την ανάλυσης αξίας κτήσης, κατάφερε να βρει ότι η έκπτωση ισχύει αν κάποιος Αμερικάνος αγοράσει την εντελώς βασική έκδοση του NSX. Έτσι, η τιμή πέφτει στα 139.300 δολάρια, πριν γίνουν οποιεσδήποτε άλλες διαπραγματεύσεις με τον τοπικό αντιπρόσωπό, ώστε να μειωθεί περαιτέρω η τιμή.

Δες ακόμα

Δες την παραγωγή του Honda NSX

Η έκπτωση ισχύει μόνο για τα MY2019 μοντέλα, δηλαδή το ελαφρώς ανανεωμένο NSX. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Acura κάνει αυτή την έκπτωση από τα μέσα Μαρτίου και οι πωλήσεις τους πρώτους μήνες του έτους έχουν βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι. Πιο συγκεκριμένα, από τα 72 NSX που είχαν παραδοθεί τους πρώτους 4 μήνες του έτους το 2018, φέτος 102 πελάτες της εταιρίας έχουν βάλει στο γκαράζ τους το αυτοκίνητο.

Το 2018 ήταν το χειρότερο έτος σε ότι αφορά τις πωλήσεις του NSX στην Αμερική, καθώς παρέδωσε μόλις 170 αυτοκίνητα, όταν το 2017 η Acura πούλησε συνολικά 581 NSX, καθιστώντας το καλύτερο έτος του αυτοκινήτου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...