Μπορεί να έχουν διαρρεύσει δύο φωτογραφίες της νέας BMW Σειράς 1 χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ, αυτό δεν εμποδίζει την γερμανική εταιρία να συνεχίζει το teasάρισμα του μικρότερου μοντέλου της.

Πιο συγκεκριμένα έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά φωτογραφιών του “Άσσου” με ελαφρύ καμουφλάζ που μας αποκαλύπτουν στοιχεία του εμπρός και πίσω μέρους, καθώς και τα full-LED φωτιστικά σώματα. Τέλος, δύο φωτογραφίες μας δείχνουν μέρος του εσωτερικού και του ψηφιακού πίνακα οργάνων.

Η νέα Σειρά 1 υιοθετεί μια πιο σπορ σχεδίαση με έντονες ακμές, με μεγάλη γρίλια, LED φωτιστικά σώματα, με την M135i xDrive να έχει σπορ προφυλακτήρες, διπλές απολήξεις εξατμίσεων και διαχύτη.

Η M135i xDrive γίνεται η έκδοση με τον δυνατότερο τετρακύλινδρο κινητήρα που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW. Πρόκειται για έναν 2,0-λιτρο TwinPower Turbo απόδοσης 306 ίππων με 450 Nm ροπής.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε περίπου 5 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα. Η BMW M135i xDrive προσφέρεται αποκλειστικά με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, έχοντας μέση κατανάλωση 6,8-7,1 λίτρα/100 χλμ και 155-162 γρ/χλμ εκπομπές CO2.