Το Volkswagen Tharu πάει ως Tarek στις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen προσθέτει ένα ακόμη SUV στη γκάμα των μοντέλων στις ΗΠΑ, μιας και ανακοίνωσε πως το SUV που πωλείται με το όνομα Tharu σε Κίνα και Ρωσία, θα πωλείται και στις αγορές της Βορείου, της Κεντρικής και της Νοτίου Αμερικής ως Tharu.

Το μοντέλο θα τοποθετηθεί κάτω από το Tiguan και θα ξεκινήσει εμπορική πορεία από το 2021.

Βασίζεται στην MQB πλατφόρμα και πρακτικά είναι ένα Skoda Karoq με το πρόσωπο του Atlas. Έχει μήκος 4.453 mm, πλάτος 1.841 mm, ύψος 1.632 mm και 2.680 mm μεταξόνιο, με τον χώρο αποσκευών να ανέρχεται στα 455 λίτρα και να φτάνει μέχρι τα 1.542 λίτρα μετά την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Στην αγορά της Κίνας προσφέρεται με τον 1.2 TSI και τον 1.4 TSI κινητήρα απόδοσης 116 και 150 ίππων αντίστοιχα, που συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr