Το ανανεωμένο Skoda Superb και σε Scout έκδοση

Σχετικά άρθρα

Η Skoda έδωσε ακόμη ένα teaser video του ανανεωμένου Superb, που θα προσφέρεται και σε Scout έκδοση. Το αυτοκίνητο θα είναι το πρώτο μοντέλο της τσέχικης εταιρίας που θα εξοπλίζεται με full-LED Matrix φωτιστικά σώματα, τα οποία θα περιλαμβάνουν και δυναμικά φλας.

Το ανανεωμένο Superb θα παρουσιαστεί στις 23 του μηνός στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, παρότι εμείς το έχουμε δει χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ από τις αρχές του έτους.

Σχεδιαστικά δεν έχει μεγάλες αλλαγές, μιας και αυτές εντοπίζονται στους νέους προφυλακτήρες, στη νέα γρίλια, στα νέα φωτιστικά σώματα, στις νέες ζάντες, όπως επίσης και στα νέα χρωμιομένα διακοσμητικά.

Στο εσωτερικό υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων, μεγαλύτερη οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και νέα διακοσμητικά. Μηχανικά θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα γίνει το πρώτο μοντέλο της skoda που θα πωλείται με plug-in υβριδικό κινητήρα, η οποία θα ονομάζεται Superb iV.

Αυτή θα φέρει το υβριδικό σύνολο του Volkswagen Passat GTE, που συνδυάζει έναν 1.400αρη TSI και έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας 215 άλογα, προσφέροντας 50 χλμ ηλεκτρική αυτονομία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...