Επικό Honda Civic Type R για αγώνες rally

Σχετικά άρθρα

Η Honda Αγγλίας συνεργάστηκε με την Ralph Hosier Engineering(RHEL) και μετέτρεψαν ένα Civic Type R σε αγωνιστικό για rally. Ονόμασαν την δημιουργία τους Honda Civic Type OveRland και μηχανικά φορά τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα του Type R απόδοσης 320 ίππων με 400 Nm ροπής.

Η ανάρτηση είναι νέα, αυξάνοντας την απόσταση από το έδαφος κατά επιπλέον 10 εκατοστά. Υπάρχουν ελαστικά εκτός δρόμου διαστάσεων 255/55/18, αγωνιστικές ζάντες και νέο bodykit με περισσότερα ανοίγματα για την καλύτερη ψύξη του κινητήρα.

Παράλληλα η Team Dynamics Motorsport βελτίωσε ένα Civic Type R κάνοντας το να παράγει 405 άλογα με 500 Nm ροπής. Φορά νέο πρόγραμμα, νέα εισαγωγή αέρα, μεγαλύτερο intercooler, σπορ καταλύτη και νέα εξάτμιση. Επιπλέον διαθέτει νέα φρένα, ελατήρια Eibach Pro, ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές, Dunlop DZ03G ελαστικά και ελαφριές ζάντες 19″.

Η Honda αναφέρει και τα δύο αυτοκίνητα ως one-offs, οπότε δεν υπάρχουν για την ώρα βλέψεις να τα περάσει στη παραγωγή,

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι Κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες πωλούν τα ηλεκτρικά τους μοντέλα έως και 3 φορές πιο ακριβά στο εξωτερικό

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πολιτικοί έχουν σημάνει συναγερμό ότι οι εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες τους θα μπορούσαν να καταστραφούν από ένα κύμα φθηνών κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ωστόσο,...

Ανάκληση για 15.675 Hyundai Tucson

Η Hyundai ανακαλεί 15.674 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2021 και 2023 επειδή η αντιπαγωτική προστασία στα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα δεν λειτουργεί. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα Hyundai...