Διέρρευσε η υβριδική Ferrari SF90 Stradale των 1.000 ίππων

Σχετικά άρθρα

Αργότερα μέσα στην ημέρα η Ferrari θα παρουσιάσει το υβριδικό της supercar και αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του.

Οι μέχρι τώρα φήμες θέλουν το μοντέλο να ονομάζεται SF90 Stradale και να φορά τον V8 3,9-λίτρων κινητήρα απόδοσης 760 ίππων και 3 ηλεκτροκινητήρες (KERS) με τους να βρίσκονται σε κάθε έναν από τους εμπρός τροχούς και τον έναν να είναι ενσωματωμένος στο σύστημα μετάδοσης. Αποδίδουν επιπλέον 240 άλογα, κάνοντας το μοντέλο να παράγει 1.000 άλογα.

Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο θα είναι τετρακίνητο και θα διαθέτει εξελιγμένο σύστημα torque vectoring. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε λιγότερο από 2,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα μεγαλύτερη των 360 χλμ/ώρα.

Σχεδιαστικά διαθέτει μαύρη οροφή και φέρεται να δανείζεται στοιχεία από τις F8 Tributo και SP38. Η τιμή της εικάζεται πως θα ξεκινά από τα €600.000.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...