Τα αυτοκόλλητα βινυλίου δεν είναι νέα μόδα, αλλά όλο και περισσότεροι επιλέγουν να ντύσουν με τέτοια τα αυτοκίνητά τους, προκειμένου είτε να του αλλάξουν χρώμα, είτε να το μετατρέψουν σε “έργο τέχνης“.

Κάπως έτσι η Porsche ξεκινά μια ειδική υπηρεσία, την Second Skin, η οποία προσφέρει μια πλειάδα αυτοκόλλητων, μεταξύ των οποίων συναντάμε και θρυλικούς αγωνιστικούς χρωματισμούς της εταιρίας, όπως αυτούς των Gulf Racing και Martini Racing.

Επιπλέον η εταιρία προσφέρει και αυτοκόλλητα σε ιδιαίτερα χρώματα, όπως τα Olive Green, Magnesium Satin, Stainless Steel Metallic Gloss, Sunset Gloss, Black Matte και πολλά ακόμη.

Οι αγωνιστικοί χρωματισμοί κοστίζουν 5.500 ευρώ, ενώ τα χρώματα 4.000 ευρώ. Τα αυτοκόλλητα είναι διαθέσιμα αρχικά στις 911 (991.2), 911 (992), 718 Cayman και 718 Boxster. Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει το αυτοκόλλητο που επιθυμεί μέσω αυτής της ειδικής online εφαρμογής και ειδικοί συνεργάτες της Porsche αναλαμβάνουν την τοποθέτηση, με την Porsche να προσφέρει και εγγύηση. Αρχικά η υπηρεσία προσφέρεται μονάχα στη Γερμανία.

Μέρος του προγράμματος αυτού είναι και η εντυπωσιακή 911 RSR που θα τρέξει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Le Mans.

Στις σχετικές ειδήσεις, εάν θέλεις να μάθεις κάθε λεπτομέρεια όλων των χρωμάτων που προσέφερε και προσφέρει η Porsche, τότε πρέπει να μπεις στο Rennbow, ένα site που δημιούργησαν μέλη του Porsche Club of America. Εκεί θα βρεις 1.760 φωτογραφίες μοντέλων της Porsche και 514 διαφορετικά χρώματα, με τα νούμερα αυτά να μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα.