Κρίση στη συμμαχία των Renault-Nissan-Mitsubishi;

Σχετικά άρθρα

Με τον Carlos Ghosn να είναι εκτός καθηκόντων για περίπου 7 μήνες, ολοένα και περισσότερες αναφορές βγαίνουν στη δημοσιότητα που λένε ότι η συμμαχία της Renault με τη Nissan βρίσκεται στο όριο της αποσύνθεσης.

Τελευταίο δημοσίευμα είναι το σημερινό των Financial Times, το οποίο επικαλείται ότι έχει μιλήσει με αρκετούς νυν και πρώην εργαζομένους της γαλλο-ιαπωνικής συμμαχίας, όπου αναφέρει ότι ορισμένα διοικητικά τμήματα που είχαν συσταθεί για να εποπτεύουν τα κοινά projects των δύο εταιρειών εντός της συμμαχίας έχουν κλείσει, και ότι οι εργαζόμενοι σε αυτά δεν έχουν αναλάβει εδώ και πολλούς μήνες κάποιο project.

Ακόμα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι το γραφείο του CEO, το οποίο έχει κατασκευαστεί για την επίβλεψη της καθημερινής λειτουργίας της συμμαχίας, αδειάζεται, ενώ άλλα τμήματα -όπως αυτό που αφορά τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων- προχωρούν σε απολύσεις.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις, κανένας εκπρόσωπος της Renault ή της Nissan δεν έχει σχολιάσει το δημοσίευμα των FT.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...