Επίσημο: Audi SQ8 TDI

Σχετικά άρθρα

Η Audi ανακοίνωσε σήμερα το SQ8 TDI. Το S μοντέλο του Q8 φορά τον V8 4.0-λίτρων TDI κινητήρα που σε συνδυασμό με έναν ηλεκτρικό κομπρέσορα (EPC) αποδίδει 435 άλογα με 900 Nm ροπής από τις μόλις 1.000 σ.α.λ. Η ιπποδύναμη αυτή επιτρέπει στο SQ8 TDI να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα, με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Εξοπλίζεται με ενεργή αερανάρτηση στον βασικό εξοπλισμό, ενώ στον πρόσθετο συναντάμε σύστημα τετραδιεύθυνσης, σπορ διαφορικό και ηλεκτρομηχανικά ενεργές αντιστρεπτικές.

Στιλιστικά ξεχωρίζει από το Q8 χάρη στη νέα γρίλια, στα ματ ασημί διακοσμητικά, ενώ υπάρχουν ζάντες 21″, σπορ προφυλακτήρες, LED φωτιστικά σώματα και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων. Στο εσωτερικό συναντάμε ηλεκτρικά ελεγχόμενα θερμαινόμενα σπορ καθίσματα, Alcantara επενδύσεις, τριάκτρινο πολυλειτουργικό τιμόνι με paddles και αλουμινένια διακοσμητικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr